محمد علی شجاعی در نشست بررسی مسائل و مشکلات شهرستان فاروج افزود : در سفرهای شهرستانی به دنبال افزودن بخش های دیده نشده به مصوبات هستیم . وی در خصوص موضوع تنش آب در این شهرستان افزود : با توجه به اینکه یازده روستا فاقد شبکه آب هستند باید در یک برنامه دو ساله و ارائه طرح از سوی شرکت آبفای استان این موضوع پیگیری و حل شود. شجاعی در ارتباط با شرکت سیمرغ بزگترین شرکت مرغداری خاورمیانه نیز گفت : باید از صنایع بزرگ حمایت کرد تا ماندگار شوند لذا مشکل تامین آب این شرکت در شهرستان فاروج باید به فوریت حل شود. شجاعی با تاکید بر اینکه در مسیر بهره مندی از ظرفیت های بالقوه باید حرکت کرد ، گفت : شهرستان فاروج ظرفیت خاصی در حوزه صادرات زعفران و انگور دارد لذا باید سیاست های تشویقی برای کشاورزان و سرمایه گذاران در نظر گرفت تا سمت سرمایه گذاری این دو حوزه پیش بروند. گفتنی است مرمت خانه های عالم ، احداث بازارچه زعفران با ۳۲ غرفه با مدیریت بانوان ، افزایش وام اشتغال بانوان ، کاهش هزینه سرویس مدارس در روستاهای شهرستان ، ارائه تجهیزات به پارک بانوان ، ساماندهی گلزار شهدا و توجه به صادرات زعفران و انگور، ساخت مسکن برای اقشار مختلف مردم، تجهیز بیمارستان فاروج از مهمترین مصوبات دور دوم سفر استاندار خراسان شمالی به فاروج بود .
فرماندار فاروج گفت: فاروج از بیمارستان فقط ساختمانش را دارد و تنها بیمارستانی است که «سی تی اسکن» ندارد.
نشست هماندیشی و تعامل با دستگاههای حمایتی و مؤسسات خیریه با حضور مدیرکل کمیته امداد خراسان شمالی، معاون سیاسی و امنیتی استاندار و سایر مسئولان استانی در محل سالن جلسات استانداری برگزار شد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان شمالی گفت: شهرداران باید شورای مشورتی با حضور نخبگان هر منطقه تشکیل دهند تا از نظرات آنها در مدیریت شهری استفاده شود.
معاون امور عمرانی استاندار در جلسه تودیع و معارفه شهرداران شیروان و زیارت گفت: پیش بینی میشود تا پایان مهر ماه در صورت تکمیل پروندهها از سوی افراد منتخب و شوراها همه احکام صادر شود.