احمد برادران ظهر چهار شنبه در جلسه بررسی عوارض اجتماعی بیماری کرونا که در سالن جلسات استانداری خراسان شمالی برگزار شد، اظهار کرد: آسیبهای اجتماعی ناشی از شیوع بیماری کرونا باید با انسجام همگانی و اجرای راه کارهای کارشناسی شده حل و برطرف شود.
معاون سیاسی استاندار خراسان شمالی ادامه داد: از زمان شیوع بیماری کرونا تا کنون شاهد بروز آسیبهای اجتماعی مختلف هستیم که باید با بررسی درست و ارائه راهکارهای مناسب در صدد حل آن باشیم.
وی افزود: بیماری کرونا و محدودیتهای مربوط به آن سلامت روح و روان و تعاملات اجتماعی دانش آموزان را دچار مشکل کرده است و باید با اقناع سازی خانوادهها بحث برگزاری کلاسهای درس به صورت حضوری در دستور کار تمامی متولیان امر باشد.
برادران با تاکید بر ورود همگانی برای اقناع سازی جامعه جهت انجام واکسیناسیون، گفت: بعد از رعایت پروتکلهای بهداشتی و فاصله اجتماعی، واکسیناسیون بهترین روش برای جلوگیری از شیوع بیماری کرونا است و باید همه تلاش کنیم استقبال مردم از این موضوع بیشتر شود.
برادران در انتها گفت: انجام واکسیناسیون و به دنبال آن آغاز به کار فعالیتهای مختلف فرهنگی، هنری، ورزشی و مذهبی میتواند موجب افزایش نشاط اجتماعی جامعه شود.
مدیرکل بیمه سلامت خراسان شمالی گفت: هزینه درمان نیمه نخست امسال ۷۳۵ میلیارد و ۷۵۷ میلیون ریال بود که این میزان نسبت به مدت مشابه پارسال به علت شیوع گسترده کرونا ۱۸ درصد افزایش یافته است.
نشست هماندیشی و تعامل با دستگاههای حمایتی و مؤسسات خیریه با حضور مدیرکل کمیته امداد خراسان شمالی، معاون سیاسی و امنیتی استاندار و سایر مسئولان استانی در محل سالن جلسات استانداری برگزار شد.
مدیر اداره پرستاری دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون، ۸۱۰ پرستار استان به کرونا مبتلا شدهاند که بیشترین آن در پیک پنجم بوده است.
آزمایشگاه تشخیصی مولکولی کووید ۱۹ اسفراین امتیاز ۱۰۰ را به خود اختصاص داد.