«ابوالحسن نجفی حاج تقی» به خبرنگاران در فاروج گفت: با توجه به اینکه این طرح ضمن مطالعه چندین ساله به تصویب شورای ترافیک کشور رسیده، برای اجرا باید منافع و نیازهای همه شهروندان مورد توجه قرار گیرد.
فرماندار فاروج افزود: شیوع ویروس کرونا و شرایط پیش آمده در زمینه قرنطینه و محدودیت ترددها به ویژه برای شهروندان فاروجی که ناشی از بستن ورودی خیابان های شهر بود بار دیگر ضرورت وجود کمربندی و کنارگذر را برای شهر به همگان اثبات کرد.
نجفی بیان کرد: ساخت کمربندی برای شهر فاروج یک نیاز و اصل مهم است اما در راه اندازی آن برای شهرستان باید همه فرصت ها و تهدیدها شناسایی و مورد بررسی کارشناسی قرار گیرد.
فرماندار فاروج اظهارکرد: اداره کل راه و شهرسازی استان موضوع تکمیل کنارگذر شهری فاروج را در دستور کار قرار داده تا پیگیری های لازم را در این خصوص انجام دهد.
ساخت کمربندی فاروج از طرح های سفر دوم هیات دولت نهم به خراسان شمالی و شهر فاروج بود که در سال ۸۸ کلید خورد.
شهر فاروج دارای ۱۷٫۵ کیلومتر جاده آسیایی است که روزانه هزاران خودروی سبک و سنگین از داخل شهر می گذرند که گره های ترافیکی ایجاد می کند و در زمان های اوج تردد به ویژه در نوروز و تابستان، این محور حادثه خیز می شود.
از سویی بازار آجیل فاروج در این محور واقع شده و از همان زمان دغدغه فعالان این صنف، از رونق افتادن این بازار و رکود اقتصادی شهر بوده است.
به رغم همه دغدغه ها، ساخت این طرح آغاز شد اما یک سال بعد آنهم به پیرو دستور وزیر سابق راه مبنی براینکه تا تکمیل نشدن جاده مشهد- بهشهر هیچ کدام از کنارگذرها اجازه فعالیت ندارند، این پروژه متوقف شد.
با این دستور تمام پروژه های کنارگذری که در مسیر جاده آسیایی در سفر دوم هیات دولت مصوب شده بود متوقف شد و حتی علیرغم برنده شدن پیمانکار یکی از این پروژه ها در شهرستان همجوار در خراسان رضوی، زمین واگذار نشد.
با پیگیری های مسئولان وقت این طرح در ردیف ۳۵ طرح مهر ماندگار در سال ۹۱ بعد از سه سال توقف قرار گرفت که همان زمان اعتبار و تخصیص این طرح ۱۰۰ درصد مطرح شد اما طرح به رغم پیش بینی اعتبار ناتمام باقی بود تا با پیگیری شورای شهر وقت و با دریافت نامه از سوی وزیر راه و شهرسازی، توقف کامل این طرح تایید شد.
با بسته شدن پرونده این طرح، پرونده طرح کنارگذر شهری جلوی دید قرار گرفت تا شاید مشکل ترافیک شهر فاروج به ویژه در زمان های اوج ترددها حل شود اما این طرح نیز در کش و قوس های اداری فصل ها را گذراند و هر سال در روزهایی که به پایان سال نزدیک می شویم دغدغه نیروهای راهنمایی در این حوزه بیشتر می شود.
این روند تا امسال ادامه داشت و حالا دوباره کمربندی فاروج در دستور پیگیری قرار گرفته است.
فرماندار فاروج گفت: فاروج از بیمارستان فقط ساختمانش را دارد و تنها بیمارستانی است که «سی تی اسکن» ندارد.
سرپرست فرمانداری شیروان گفت: نیاز است شهرداران برنامه کوتاه مدت و میان مدت داشته باشند تا شهر درآمد پایدار و ثابتی داشته باشد.
سرپرست فرمانداری شیروان گفت: مجموع مصوبات دور اول سفر استاندار خراسان شمالی به این شهرستان، ۸۸ مصوبه عمرانی و اقتصادی با ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار بود که ۹۳ درصد آن محقق شده است.
استاندار خراسان شمالی از تصویب ۴۳۰ میلیارد تومان برای رفع بخشی از کمبودها و پروژه های شهرستان شیروان خبر داد.