محمود رضازاده روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: این طرح ها شامل احداث پایگاه اجتماعی در شهرک ولیعصر، زیرسازی و جدول گذاری معابر خیابان حکیم و احداث خانه فرهنگ است که طبق برنامه ریزی انجام شده قرار است طی یکسال آینده به پایان برسد.
وی با اشاره به ضرورت و اهمیت نگاه جدی تر به طرح های عمرانی بازآفرینی شهری خاطرنشان کرد: در این راستا طی سال های اخیر بهسازی مسیر رودخانه چایلق، بهسازی آسفالت شبکه معابر شهرک ولیعصر، روشنایی معابر و تکمیل ساماندهی و بهسازی زمین های کشوری با ۳۰ میلیارد ریال اعتبار انجام شده است.
رضازاده اضافه کرد: مساحت شهر شیروان هزار و ۲۱۳ هکتار با جمعیتی در حدود ۸۳ هزار نفر است که از کل مساحت شهر، ۱۲۰ هکتار مشتمل بر ۹ محله را مناطق با بافت فرسوده دربرمی گیرد.
۱۳.۵ درصد مردم شهر شیروان معادل ۱۶ هزار و ۳۷۲ نفر در بافت فرسوده سکونت دارند.
رییس اداره راه و شهرسازی شیروان گفت: ۱۱ هکتار از بافت تاریخی شهر موسوم به منطقه «ارگ نادری» نیز در محدوده بافت فرسوده قرار دارد.
رضازاده افزود: همچنین این شهر ۱۹۰ هکتار مناطق حاشیه نشین دارد که در قالب چهار محله، ۱۴ هزار و ۷۷۶ نفر سکنه، معادل ۱۷ درصد جمعیت شهری را در خود جای داده است.
شیروان با ۸۵ هزار نفر جمعیت به عنوان دومین شهر پرجمعیت خراسان شمالی در ۶۰ کیلومتری شرق بجنورد قرار دارد.
مدیر راهداری رازوجرگلان خراسان شمالی گفت: نیمه نخست امسال ۶ نقطه حادثه خیز در این شهرستان مرزی با مشارکت نیکوکاران ایمن شد که کاهش تصادفات جاده ای در پی خواهد داشت.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی محدوده اختیارات شورای رقابت در مصوبه ساماندهی صنعت خودرو و را تشریح و درخصوص پاسخ مجلس نسبت به ابهامات وارده بر این مصوبه از سوی شورای نگهبان توضیحاتی مطرح کرد.
سرپرست فرمانداری شیروان گفت: نیاز است شهرداران برنامه کوتاه مدت و میان مدت داشته باشند تا شهر درآمد پایدار و ثابتی داشته باشد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان شمالی گفت: شهرداران باید شورای مشورتی با حضور نخبگان هر منطقه تشکیل دهند تا از نظرات آنها در مدیریت شهری استفاده شود.