«حبیب الله مقتدر» به خبرنگاران در فاروج گفت: سطح زیر کشت انگور در شهرستان از سطح زیر کشت سایر باغات بیشتر بوده و ۶۰ درصد کل سطح باغات را شامل می شود.
مدیر جهاد کشاورزی فاروج، رقم غالب انگور منطقه را، سلطانی بی دانه عنوان کرد و افزود: این رقم بیشتر برای تهیه کشمش استفاده می شود.
وی، طرح فراز انگور اجرا شده در شهرستان را در سطح ۶۲ هکتار عنوان کرد و گفت: یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال اعتبار مورد نیاز برای اجرای طرح فراز در هر هکتار است.
مدیر جهاد کشاورزی فاروج، با اشاره به اینکه، انگور با کیفیت شهرستان به صورت تازه خوری به بازارهای سطح شهرستان و استان های همجوار و متعاقبا در سطح کشور توزیع می شود، بیان کرد: ۷۵ درصد تولید شهرستان تبدیل به کشمش و ۲۵ درصد مصرف تازه خوری می شود.
مقتدر افزود: قطب تولید انگور شهرستان در بخش خبوشان با مرکزیت شهر تیتکانلو است که بیش از ۹۵ درصد بافت جمعیت این بخش تاکدار بوده و به طور مستقیم و غیر مستقیم اقتصاد خانواده وابسته به این محصول است.
مدیر جهاد کشاورزی فاروج، کل سطح زیر کشت باغات انگور شهرستان را، دو هزار و ۶۵۶ هکتار عنوان کرد و افزود: چهار هزار و ۲۷۰ نفر، بهره بردار این محصول در شهرستان هستند و متوسط عملکرد شهرستان ۱۶ تُن در هر هکتار است.
وی، میزان تولید انگور شهرستان را ۴۲ هزار تُن در سال و کشمش تولیدی را، هشت هزار تُن عنوان کرد و افزود: اشتغالزایی این محصول برای شهرستان به صورت مستقیم یک هزارو ۳۲ نفر و به صورت فصلی ۴۰ هزار نفر روز است.
مقتدر، ظرفیت تولیدی صنایع تبدیلی و غذایی فعال شهرستان در حوزه این محصول، را، سالیانه ۶ هزارو ۲۰۰ تُن عنوان کرد و گفت: ۶ واحد در شهرستان در این بخش فعالیت دارند.
فرماندار فاروج گفت: فاروج از بیمارستان فقط ساختمانش را دارد و تنها بیمارستانی است که «سی تی اسکن» ندارد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: امسال با حمایتهای انجام شده، هفت واحد مرغداری غیرفعال استان به چرخه تولید بازگشت و هم اکنون فعال است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شیروان : برداشت ذرت علوفه ای ازسطح 512 هکتار در شهرستان شیروان آغاز شد .
مدیر امور شیلات سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: پرورش ماهیان زینتی، صنعتی نوپا و سودآور در کسب و کارهای ارزان خانگی و گامی برای ایجاد اشتغال و تحقق اقتصاد مقاومتی است که برنامهریزی لازم برای گسترش آن در دست اقدام است.