عصمت بدخشان در گفتوگو با خبرنگاران در بجنورد اظهار کرد: ستاد ثبتنام آموزشوپرورش خراسانشمالی از ابتدای خردادماه با ثبتنام دانشآموزان پایه اول ابتدایی آغازشده است و در مقایسه با سال گذشته، تمامی فرآیندهای تحصیلی دانشآموزان و مراحل ثبتنام در درگاه پادا، سامانه سیدا، یکپارچه و هماهنگسازی شده است.
وی با توجه به اینکه پوشش تحصیلی سراسری مهمترین دغدغه مندی آموزشوپرورش است، گفت: امسال دانشآموزان ترک تحصیل و بازمانده از تحصیل یا دانشآموزانی که به دلیل مشکل فقر و کرونا از تحصیل دور شده بودند اسامیشان به اعضای ستاد شهرستانها ابلاغ شد و بر اساس آخرین آمار ثبتشده تاکنون از بین ۵۵۷ دانشآموز ابتدایی که بازمانده و ترک تحصیل بودند ۳۴۵ دانشآموز در دورههای مختلف تحصیلی ثبتنام شدند.
دبیر ستاد ثبتنام آموزشوپرورش خراسانشمالی اضافه کرد: قابلتوجه است که در سال تحصیلی جاری غربالگری دانشآموزان ۶ سال تمام که بهعنوان پایه اولی وارد آموزشهای رسمی میشوند، به جدیت در ستاد ثبتنام موردتوجه قرارگرفته است.
وی اضافه کرد: بر اساس آخرین آمار ثبتنامی در تمامی پایههای تحصیلی تاکنون ۱۶۸ هزار و ۷۸۲ دانشآموز از خراسانشمالی در سامانه سیدا در تمامی پایهها ثبتنام کردهاند و ثبتنام تا انتهای شهریورماه همچنان ادامه دارد.
این مقام مسئول یادآور شد: ۲۰ هزار و ۲۹۷ دانشآموز پایه اولی در استان خراسانشمالی ثبتنام کردند که از این تعداد ۱۶ هزار و ۹۲۵ دانشآموز سنجش را بهصورت کامل گذراندهاند.
بدخشان با اشاره به اینکه دانشآموزان پایه اول حتماً باید سنجش را پشت سر بگذارند، گفت: این مراحل به دلیل رعایت و حفظ سلامت دانشآموزان با نوبتبندی در حال انجام است.
وی همچنین بابیان اینکه ثبتنام پایه هفتم از ۱۰ تیرماه و پایه دهم از ۱۵ تیرماه آغازشده است، یادآور شد: تاکنون در پایه هفتم، ۱۴ هزار و ۶۹۰ دانشآموز و در پایه دهم هشت هزار و ۴۳۱ دانشآموز در سامانه ثبتنام کردند و رصد میانپایهها در حال انجام است که ترک تحصیل رقم نخورد.
بدخشان اظهار داشت: برای دسترسی دانشآموزان عشایر کدهای جدیدی را برای پوشش و ثبتنام حداکثری آنها از وزارت خانه دریافت کردیم، که با این اوصاف تقریباً ۱۵ کانکس برای دانشآموزان مناطق محروم نیاز است.
وی ادامه داد: با همکاری سازمان نوسازی مدارس استان دو کانکس به آموزشوپرورش تحویل داده شد و در حال حاضر ۱۳ کانکس در مناطق عشایری بام و صفیآباد، مانه و سملقان و شیروان کمبود است، که براین اساس دانشآموزان فضای آموزشی ندارند.
بدخشان خاطرنشان کرد: علاوه برای پوشش حداکثری دانشآموزان دختر و پسر، در مناطق عشایری، تجهیزات خوابگاهی شبانهروزی خیلی ضعیف است.
مدیرکل بیمه سلامت خراسان شمالی گفت: هزینه درمان نیمه نخست امسال ۷۳۵ میلیارد و ۷۵۷ میلیون ریال بود که این میزان نسبت به مدت مشابه پارسال به علت شیوع گسترده کرونا ۱۸ درصد افزایش یافته است.
مدیر اداره پرستاری دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون، ۸۱۰ پرستار استان به کرونا مبتلا شدهاند که بیشترین آن در پیک پنجم بوده است.
آزمایشگاه تشخیصی مولکولی کووید ۱۹ اسفراین امتیاز ۱۰۰ را به خود اختصاص داد.
معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی اسفراین از واکسینه شدن بیش از 92 درصد معلمان اسفراینی خبر داد و گفت: تلاش می شود، افرادی که از این روند جا مانده اند هر چه سریعتر علیه بیماری کرونا واکسینه شوند.