ابوالحسن حیدری اظهار کرد: در دو سال اخیر با مجوز فرهنگ و ارشاد اسلامی هشت آلبوم و ۲۳ ترک در این راستا تولید شده که به طور قطع می تواند منبع و مستندهای خوبی برای معرفی ملودی های این خطه و مطالعات دقیق تر باشد.
وی برگزاری شب های فرهنگی اقوام و جشنواره های موسیقی را از جمله کارهایی که مجالی را برای ظهور و بروز این ملودی ها فراهم کرده است، بیان و تصریح کرد: آموزشگاهای آزاد هنری ما نیز در عرصه موسیقی مقامی فعالیت بسیار موثری داشته و دارند که قطعا در این راستا اثرات مطلوبی خواهد داشت.
وی تربیت و آموزش سالانه حدود ۲۰۰ نفر هنر آموز در زمینه موسیقی مقامی و کسب مهارت در این حوزه در آموزشگاه های موسیقی مقامی استان و برگزاری بزرگداشت مفاخر و پیشکسوتان درحوزه های فرهنگی، هنری و موسیقی را از دیگر اقدامات برشمرد.
حیدری خاطرنشان کرد: خوشبختانه فضای مجازی با وجود تهدیداتی که برای فرهنگ بومی داشته، فرصت هایی را هم ایجاد کرده است به گونه ای که شاهد هستیم این ملودی ها به سهولت در فضای مجازی در دسترس و مورد استفاده عموم واقع می شوند.
وی به پژوهش ها و کتاب هایی که تاکنون در راستای صیانت از فرهنگ بومی ما نگاشته شده هم به عنوان یکی دیگر از اقدامات قابل توجه در راستای حفاظت از ملودی های بومی اشاره کرد و گفت: با خرید و رونمایی کتاب در راستای حمایت از این گونه آثار گام برداشتیم.
رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شیروان گفت: حسین ولی نژاد هنرمند شیروانی رتبه اول دومین فستیوال بینالمللی موسیقی بخشی گری در کشور ازبکستان را کسب کرد.
معاون امور هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی گفت: سینما «گلشن» و سینما « عمیق» در شهرستان بجنورد میزبان سی و چهارمین جشنواره بین المللی فیلم های کودک و نوجوان در استان شد.
معاون امور فرهنگی و رسانه ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی از صدور مجوز ٢ پروانه نشر کتاب در راستای توسعه چرخه چاپ و نشر کتاب خبر داد.
اسامی آثار حاضر در بخش «کرونا روایت» در سیوچهارمین جشنواره بینالمللی کودکان و نوجوانان اعلام شد.