مصطفی سیامکی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: تاکنون ۲۴۸ هزار هکتار از مراتع این شهرستان معادل ۹۸ درصد ممیزی شده است که ۱۴۵هزار واحد دامی مجاز و پنج هزار و ۶۳۰ بهره بردار شناسایی شده است.
وی خاطر نشان کرد: امسال در سطح ۱۳ هزار هکتار از مراتع سولدی، سرخ زو، علی خان قلعه، چشمه گلاب، دره علم و دره سیب این شهرستان در پنج سامان عرفی ممیزی انجام شده که هدف از اجرای پروژه ممیزی مراتع علاوه بر مشخص شدن محدوده دامداران، محدوده و مساحت دام مجاز، مدیریت مراتع، کاهش فشار بر مراتع و حفظ منابع آب و خاک است.
سیامکی اضافه کرد: به منظور پیشبرد اهداف طرح ارتقای اکوسیستم عرصههای طبیعی، طرح مدیریت چرا و کنترل دام همه ساله بهعنوان یکی از اقدامات مهم حفاظتی در ایجاد تعادل دام و مرتع در مراتع شهرستان اجرایی میشود که با توجه به شرایط موجود امسال با جدیت بیشتری پی گیری می شود.
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شیروان با اشاره به احاله مدیریت طرح های مرتعداری طی سال جاری گفت: این طرح در مساحت هفت هزار هکتار در مراتع روستاهای نظرمحمد، حصار قوشخانه و قلهک علیا و سفلی به دامداران ذیصلاح و نمایندگان آماده احاله مدیریت شد.
شهرستان شیروان ۴۰۰ هزار هکتار مساحت دارد که ۲۹۰ هزار هکتار آن به صورت منابع طبیعی تجدید شونده و ۱۱۰ هزار هکتار مستثنیات قانونی اشخاص شامل زمین های زراعی، باغ، جاده و محدوده روستاها و شهرهاست.
۴۷۵ هزار راس دام سبک و ۱۸ هزار راس دام سنگین در شهرستان شیروان نگهداری می شود.
این شهرستان یکی از قطب های دامپروری استان محسوب می شود.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی محدوده اختیارات شورای رقابت در مصوبه ساماندهی صنعت خودرو و را تشریح و درخصوص پاسخ مجلس نسبت به ابهامات وارده بر این مصوبه از سوی شورای نگهبان توضیحاتی مطرح کرد.
سرپرست فرمانداری شیروان گفت: نیاز است شهرداران برنامه کوتاه مدت و میان مدت داشته باشند تا شهر درآمد پایدار و ثابتی داشته باشد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان شمالی گفت: شهرداران باید شورای مشورتی با حضور نخبگان هر منطقه تشکیل دهند تا از نظرات آنها در مدیریت شهری استفاده شود.
معاون امور عمرانی استاندار در جلسه تودیع و معارفه شهرداران شیروان و زیارت گفت: پیش بینی میشود تا پایان مهر ماه در صورت تکمیل پروندهها از سوی افراد منتخب و شوراها همه احکام صادر شود.